sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Uusi tulokas...

...saapui Amerikoista saakka juuri ennen postin lakkoa. Meillä oli tuuria ja toisaalta taitoa ja tietoa, koska olimme joka kerta tavallaan edellä aikataulua. Emme odottaneet tullilta kirjettä emmekä postin saapumisilmoitusta vaan seurasimme pakettia netissä. Olin hiukan skeptinen, koska seuranta ei aluksi tuottanut tulosta mutta Suomen rajojen sisällä pystyimme suorittamaan askelia nopeammin sen takia, että tiesimme paketin saapuneen vaikka kirjeet eivät ehtineet meitä vielä saavuttaa. Tästä kiitos K:lle, joka on tullin kanssa asioinut ennenkin ja jonka luotto postilaitokseen oli minua kovempi.


Tässä ensimmäinen leikkaus


Hyvin pakattu tulokas ja tyylikäs box opening

Mikä ihmeen box opening? Youtube-kulttuuriin kuuluu vahvasti erilaisten box opening videoiden kuvaaminen.Videoissa on kyse siitä, että jokin uusi, yleensä internetin kautta ostettu tavara saapuu ja se nähdään ensimmäistä kertaa todellisuudessa. Joskus tavara voi olla sellainen, että sen on nähnyt kuvien kautta, joskus sellainen, että myynti-ilmoituksessa on summittainen kuva, joka vastaa tuotetta vain osittain (asiakas saattaa voida valita esimerkiksi minkä värin haluaa). Joskus laatikko voi sisältää useamman tuotteen, joista osa on lahjoja tilaajalle. Näitä ei yleensä ole nähty etukäteen. Myös erilaiset kirjakerhopaketit sisältävät usein tavaraa, josta ei ennalta tiedä tarkkaan, mitä saa. Box openingia siis löytyy joka lähtöön ja jokaiselle jotakin. Reborn-nukkejen kanssa box opening seuraa yleensä melko samankaltaista kaavaa. Tämä on minulle toinen box opening sanan varsinaisessa merkityksessä, koska jokainen nukkeni Antonia ennen on tullut meille käytettynä. Boxeja on availtu ja ylimääräistä tavaraa nuken mukana saatu mutta ihan sama juttu se ei ole kun nukke on käytetty.

Tästä pääsee Lillanin box openingiin, jossa selitetään tarkemmin itse box openingin "kaavaa" kun kyseessä on reborn.

Mutta nyt takaisin Miss Americaan. Hänen box openinginsa oli hyvin amerikkalainen, siellä yleensä tavarat pakataan valkoiseen silkkipaperiin. Suomalaisemmin käytetään yleensä lahjapaperia. Täytyy sanoa, että silkkipaperin avaamisesta tuli juhlava olo ja sitä availi hyvin varovasti ja kunnioittavasti, henkeä pidättäen.


Pienissä pussukoissa hiuskoristeita ja tutti, pehmustettu huopapalalla
suun suojelemiseksi


Vaippoja eri kuoseilla


Kaikki lahjat, jotka mukana tulivat, nätisti pakattuina


Tämä oli yksi suosikkejani kun mukana tulivat myös kengät
Amerikassa vauvoille on tarjolla enemmän kenkiä,
koska muutkin käyttävät kenkiä sisällä


Ihanat housut! Paidan olinkin nähnyt jo ennakkokuvissa, meille
muutti toinen puputyttö


Vihaan flamingoja.
En näköjään enää~ :)


Enemmän sellaista perusvaatetta, mutta tyylillä!


Tässä näen potentiaalia, Lillanilla on hiukan samantapainen.
Haistan yhteiskuvaukset...


Enää tyttö jäljellä


Tyttö numero 363/1650.
Aitoustodistus ja adoptiotodistus yhdessä.
Kit on Limited Edition kit, siitä numero


Pieni muumio


Melkoisen hyvin puettu muumio
(Harsoliinat ovat muuten Amerikassa sairaan isoja!!)


Pienen prinsessan hienostuneet kädet...




... ja ihanat jalat!


Tässä koko tyttö

Tämä kit on nimeltään Princess Adelaide By Andrea Arcello, erittäin tunnistettava kit mutruisen alahuulen ja varvistavien jalkojen takia. Kenkien kanssa Princess Adelaide näyttää seisovan koko jalkapohjalla mutta todellisuudessa tyttö varvistaa voimakkaasti. Halusin nimenomaan tämän aihion siksi, että nukkea on mahdollista kuvata seisaallaan. Muita nukkejani ei saa seisomaan, joten kuviin tulee nyt uusia teemoja ja ympäristöjä. Kooltaan Adelaide on pieni kit, vain 62 cm pitkä, joten nukke on kohtalaisen helppoa virittää seisomaan ja silti kanniskella paikasta toiseen. Pienuuden takia kuvakulmia on alettava käyttää luovemmin mutta tämä on myös yksi syistä ostaa tämä kit. Otan tämän haasteena lavastajan taidoilleni ja lavastaminen on minulle tämän harrastuksen suuria intohimoja.



Tuoli takana pitää tytön pystyssä,
ihan yksin tyttö ei siis seiso


Pienikin tuki takana auttaa


Prinsessat
Alva piti ottaa kuvaan, kun alkoi olla kade


Antonin vierellä pikku poseeraaja


Kokeilimme kitin tasapainoa, siksi vähän 
luonnoton asento...


...aika vaikuttavaa!


Vaihdoimme rennommat vaatteet matkalaiselle
ja otimme pienen kainalohetken


Takaa prinsessakiharat täytyy huoltaa. Nukentekijä (Lighthouse
 reborn, Instagramissa) suositteli baby conditioneria veteen sekoitettuna mutta sellaista
ei välttämättä Suomesta saa, selvittelemme asiaa


Totesin, että sohva tuli valittua aikanaan vahingossa 
hyvin nukkekuvauksia ajatellen


"Voitko vastustaa minua?"

Seuraava haaste on nimen keksiminen. Yritämme löytää prinsessan arvolle sopivia nimiä. Kiirettä meillä ei ole, ehdotuksia otetaan vastaan mutta emme valitettavasti lupaa niitä kuunnella (heh).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...