tiistai 17. elokuuta 2021

Suuret pahoittelut viime postauksen kuvailutulkkauksista!

Pahoittelut, kuvailutulkkauksessa on ollut suuria puutteita viime postauksessa. Osa kuvailutulkkauksista on kadonnut jonkin muokkauksen yhteydessä eivätkä ne ole päätyneet siis lainkaan viimeiseen versioon. Jos olet kuvailutulkkauksen käyttäjä, käy siis lukemassa viime postaus uudelleen. Kuvia on sinulle tullut lisää.

Kiitos ja anteeksi, sitä yrittää tarkistaa mutta joskus käy näin. 

Kuvassa Ilse makaa kädet levällään kirjavan pussilakanan päällä. Pussilakanassa on abstrakteja läikkiä, tummia sävyjä valkoisella pohjalla. Ilsellä on päällään pörröinen valkoinen paita, jossa on suuret silmät, pitkät silmäripset ja pieni keltainen nokka. Kuvio esittää valkoista tunturipöllöä. Samoja pöllöjä näkyy kokonaan beigeissä housuissa, joista näkyy vain toinen polvi, loppu rajautuu ulos kuvasta. Päässä Ilsellä on valkoinen panta, jossa on isoja höyheniä päällekkäin, sivulle päin (ei siis ylöspäin kuten intiaanipäähineessä). Pääkoristeen pituus on melkein Ilsen käsivarren mittainen. Ilse levittää kätensä sivuilleen kuin siiviksi. Sormet hädin tuskin näkyvät hihojen suista.

Kuvateksti: Näin paljon sori. Me ihan yritettiin kyl... Joskus ei onnistu vaik olis tosi söpökin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...