sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kuinka Soliksesta tuli täysverinen Euroviisufani?

En ole tästä paljon mainostanut mutta minulla ja Soliksella on ollut viime aikoina vähän hankalaa yhdessä. Koin kovan järkytyksen yhtenä kertana pideltyäni Solista, häneen oli nimittäin päässyt huonekasveistamme jokin epäilyttävä musta ötökkä, jota säikähdin kamalasti. Ötökkä ei siis ollut päässyt nuken rakenteisiin vaan oli piiloutunut Soliksen hiuksiin. Kyseessä oli täydellisen yksittäinen tapaus kuten hysteerinen siivoaminen myöhemmin osoitti.

Osaan toisinaan olla kamalan neuroottinen ja niinpä Soliksen päällä olleet vaatteet vaihdettiin ja tuuletettiin ulkona pakkasessa, kaikki huovat ja muut Soliksen paikalta tuuletettiin myös ja kyseinen nurkka imuroitiin huolellisesti. Soliksen hiukset harjattiin ja nukke tutkittiin pienintä piirtoa myöten. En kuitenkaan voinut unohtaa kyseistä mustaa ötökkää ja niin Solis jäi muutamaksi kuukaudeksi vähän paitsioon.

-
-
-

Kunnes oli aika katsoa Euroviisujen semifinaaleita. Keräsin kaikki nuket K:n kanssa sohvalle tai lattialle telkkarin eteen katsomaan musiikkikilpailua ja otin Soliksen syliin pitkästä aikaa. Muistin, miten rento kaveri ja ihana halailija tämä hiukan erilainen rebornnukkeni onkaan. Siinä sylissä Solis sitten katseli Euroviisujen molemmat semifinaalit.

Meillä on ollut tapana katsoa itse Euroviisujen finaalit isommalla porukalla. Hiukan hirvitti viedä Solis mukanani. Arvoin kotiinjäämisen ja Soliksen mukaan ottamisen tai poisjättämisen välillä. Lopulta sain riittävästi rohkaisua ottaa Solis mukaan. Puimme Soliksen Euroviisujen tyyliin ja otimme Soliksen ekaa kertaa kantokopassa ulos mukaan.


Solis valmiina lähtöön


Miksi Solis sopii täydellisesti Euroviisufaniksi? Koska Solis ei ole koskaan täyttänyt mitään reborneille asetettamiani normeja ja olemme rakastaneet häntä siitä huolimatta. Hän on aina ollut hiukan poikkeava ja outo, kuten monet Viisufanit - mutta hän ei piittaa siitä! Hän on rohkeasti oma itsensä. Hänen lempilelunsa on Possu. Hän on myös itse hiukan ylitäytetty eli suomeksi sanottuna punkero. Vaatteet eivät aina ole parhaimmillaan hänen päällään. Saatan ostaa hänen koossaan mekon ja huomata, että niin, hänen kätensä näyttävät hullunkurisilta ja maha saa mekon pullistumaan oudosti. Mutta Solis itse on oikea pikku prinsessa ja rakastaa huomiota ja mekkoja.

Soliksella on peruukki, joka on jo alkanut harventua. No ei se mitään, siksi hän tykkääkin hiuspannoista ja -pinneistä, nehän vievät huomion pois epäkohdista! Hän on kalpea ja kalvakka monissa kuvissa - no eipä haittaa, siksi on filtterit ja kunnon prinsessahan onkin tietysti kalpea vai mitä?


Tässä seuraa vielä Soliksen opas täydelliseen viisupukeutumiseen:

Viisuja varten täytyy siis ehdottomasti tälläytyä. Näillä Soliksen noudattamilla vinkeillä pääsee hyvin alkuun:


Tältä pitää tukan näyttää Viisukatselujen loppupuolella ja niiden jälkeen.
Pitää näkyä, että on ollut kivaa!


Överein mekko päälle, mitä kaapeista löytyy


Päähän suunnilleen yhtä iso koriste kuin mitä
oma naama on


Hurmioitunut viisuhymy


Jalkaan legginssit, niissä on hyvä tanssia
Laitoin sydämiä, koska rakastan Viisuja!


Tältä näyttää täydellinen viisuilija!

(Solis haluaa tähdentää, että kyseisissä kuvissa ei ole käytetty filttereitä, hän on luonnostaan noin hurmaavan näköinen)

4 kommenttia:

  1. Jotenkin niin samaistuin kohtaamiseesi ötökän kanssa, se on sellanen siivous operaation paikka heti jos joku ökkiäinen löytyy nurkista ryömimästä! xD
    T: Maalitahra

    VastaaPoista
  2. Jep XD onneksi euroviisut toivat meidät taas yhteen, kiitos viisuille :)

    VastaaPoista
  3. On hauska nähdä kuinka eri nukkesi joutuvat eri tilanteisiin, että se todella taitaa olla niin umpimähkäistä(kö?) mutu-tuntumaa että mikä nukeista sopii mihinkin "tilaisuuteen" - tätä blogijulkaisua oli hauska lukea!

    VastaaPoista
  4. Joo on ollu hassua huomata, että jossakin tilanteessa tulee mieleen, että joku tytöistä varmaan "tykkäisi" jostain jutusta. Enkä osaa yhtään sanoa mistä ne ajatukset tulevat!

    Joskus ei osaa sanoa ennenkuin kokeilee.

    Jotenkin sitä siis muodostaa käsityksen nukenkin "persoonasta". Mutta hassuinta tässä ilmiössä on se että sitä joskus itsekin yllättyy, kuin Solis muka nousisi istumaan ja sanoisi olevansa kiinnostunut jostakin.

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...