maanantai 4. maaliskuuta 2019

Siljan talviseikkailu 3 - leikkipuistossa ja takapihalla

Silja on seikkaillut ulkona jo kahdessa aiemmassa postauksessa ja seikkailu jatkuu edelleen. Läheisellä leikkipaikalla oli onneksi kaikenlaista, minkä kanssa kuvata Siljan kokoista taaperoa. Mikään kuvien leluista ei siis ole meidän ostamia vaan lainasimme leikkipaikan leluja/jonkun sinne unohtamia leluja. Tietenkin muiltakin muiltakin leikkipaikoilta löytyvät asennetut välineet olivat kovassa käytössä.


Auto on yhtä iso kuin lapsi


Mun yks lempparikuvista, melkein odottaa, että 
kuva jatkaisi liikkumistaan


Ihana vipeltäjä <3


On hassua, miten paljon valaistus ja vaatteet voivat muuttaa muutoin liikkumattomia ilmeitä. Tämän tietää, mutta silti joka kerta kun sen huomaa, sitä jää ihmettelemään. Tästä syystä on syytä ottaa riittävä määrä kuvia. Yleensä nimittäin parhaat ilmeiden vaihdokset tapahtuvat enemmän tai vähemmän vahingossa. Usein jopa ne kuvat, joissa on surkein valotus tai vaatteet väärin, antavat parhaat uudet ilmeet nukelle. Kuten vaikka alla oleva kuva, joka meni ihan pieleen. Naama oli varjossa ja suun peittää haalari. Mutta mikä ilme!



Silja ei ole koskaan näyttänyt niin väsyneeltä kuin
tässä kuvassa!



Ja heti kun valoitus on kunnossa ja haalari alhaalla,
kestohymy palaa


Otettiin myös vähän kantokuvia


Lisää aitoutta kuviin saa heti, kun joku 
pitää taaperosta kiinni :)


Otimme kuvia myös takapihallamme, jossa on pihakeinu eikä juuri muuta. Otimme kesällä jo ulkokuvia, mutta niitä en ole ehtinyt laittaa blogiin missään vaiheessa. Joka tapauksessa halusin ottaa samassa paikassa kuvia uudelleen, ehkä todetakseni myös, olenko yhtään parantunut kuvaajana. Totesin, että olen. Jaksan odottaa mm. että kamera tarkentaa, koska olen jo kokenut äiti. Tiedän, ettei lapsi mene rikki, vaikka se kaatuisi. Tosin tällä kertaa lapsi oli huomattavasti paremmin pehmustettu, kiitos talvihaalarin.



Silja näyttää pohtivan tosi tarkkaan jotakin



Tai sitten hän luo suunnitelmaa miten karata, vaikka
Mamma sanoi, että nyt mennään sisään



Viimeiset kierimiset lumessa


2 kommenttia:

  1. Nyt olet saanut super suloisia kuvia napattua!
    Piristävä postaus :)
    T: maalitahra

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Mä kyttäsin aika kauan hyvää tilaisuutta ja täytyy myöntää, että noilla loistavilla olosuhteilla ei olis saanutkaan huonoja XD

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...