torstai 21. maaliskuuta 2019

Ingalillin vaatehaasteet

On ollut alusta saakka helpompaa vaatettaa tietyt nuket kuin toiset. Helpoin vaatetettava tuntuu olevan Silja, hänen päälleen käy melkein mikä vain. Silja viihtyy eri väreissä ja kokoja on kivasti saatavilla. Haasteita on sen sijaan riittänyt Alvan ja Lillanin kanssa. Alvan vaatepulmiin olemme jo puuttuneet aiemmassa postauksessa mutta nyt olemme saaneet ratkaistuksi myös osan Lillanin ongelmaa.

Olen nimittäin sairaalloisen tarkka juuri siitä, mitä Ingalillin päälle puetaan. Tarkempi kuin minkään muun nuken kanssa. Hänen käyttämänsä värit ovat hillittyjä, lähinnä pastellinsävyjä, luonnollisia, vaaleita värejä ja valkoista. Hillityt kuviot tai ei ollenkaan. Hyvin harvat vaatteet ovat tavallista "vauvavalikoimaa" kuten potkuhousuja ja vastaavaa. Legginsit ja bodyt kuuluvat onneksi nykyään vauvamuotiin ja näihin olen taipunut. Lillan viettää myös paljon aikaa sukkahousuissa. Ingalillin vaatteet ovat aina hivenen hienostelevia. Kokonsa puolesta vaatteita on myös hankala löytää, passelein koko on 44 tai pieni 50. Osa vauvanvaatteista alkaa koosta 50 mutta ovat usein turhan reiluja (uskokaa pois, vauvan vaatteissakin koko 50 voi olla yllättävän vaihteleva). Koska siis standardit ovat kovat, hänellä on melko vähän vaatteita.

Kävimme shoppailemassa reborneille vaatteita ja tällä kertaa Lillan ei edes ollut varsinainen kohde. Mutta löysimme Lillanille kelpaavan tuotemerkin! Kokonaisen merkin täynnä ihania vaatteita!



Tuotesijoittelu piilotettu ovelasti söpöyden rinnalle


Hissavauva esiintyy tyylilleen uskollisena

Löysin siis täysin istuvan bodyn koossa 44, jossa on kaunis Ingalillin tyyliin sopiva kuviointi. Olisin varmasti ostanut kaupasta muutakin mutta sovin itseni (ja K:n kanssa), että ostan seuraavan kerran taas palkkapäivän jälkeen, koska kuukauden vauvabudjetti on täynnä. Vauvabudjetti ei siis ole mikään ennalta sovittu summa vaan täysin kuvitteellinen henkinen raja, jolla pidän taloutta kasassa (kerron ennenkuin joku kysyy tätä XD).

Nyt ainakin tiedän minne menen rahoineni ~ Ja eikös Lillan näytä itseensä tyytyväiseltä jälkimmäisessä kuvassa.

4 kommenttia:

  1. Lillan näyttää oikein tyytyväiseltä hankintaasi :D kiva, että hänenkin koossaan onnistuu löytämään tyyliltään juuri hänelle sopivia vaatteita. T Maalitahra

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä. Meillä alkaa varmasti näkyä enemmänkin tämän merkin vaatteita, niin ihania vaaleita ja luontoteemaisia kuviointeja Mamman makuun :)

    VastaaPoista
  3. Hohoo, ei ole pelkoa että tollaiset vaatteet likaantuisi, vaan ne taitaa ovat arvokkaasti ja puhtaina esillä kuten kalliimmat hankinnat konsanaan - rebornien suoma etu oikeisiin lapsiin nähden, eh? x"D

    VastaaPoista
  4. Onhan se yksi rebornien eduista, täytyy myöntää. Lillan pitää uusia nättejä vaatteitaan oikein siististi :)
    Lisää tästä teemasta (rebornien edut ja haitat) tulossa myöhemmin...

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...