torstai 14. huhtikuuta 2022

Mamman syli sen kun tyhjenee

Nyt on Mamma taas yhtä vauvaansa vajaampi. Edellinen lapsi ei ole vielä maailmalta palannut mutta lähetin silti seuraavan vauvan maailmalle, jotta hän voisi tulla entistä ehompana takaisin. Varpua on vaivannut aina vanhemmiten harventunut tukka ja kulmakarvattomuus. Nyt puutumme tähän ongelmaan! 

Varpu on kapaloitu pinkkiin huopaan vaaleanpunaisissa vaatteissa. Varpun ruskeat silmät katsovat alaviistoon. Häntä pitää sylissä joku jolla on päällä vaaleanharmaata. Vaaleanharmaalla pohjalla on Muumien Ninni, silloin kun hän on vielä näkymätön eli pelkkä mekko ja pään päällä oleva rusetti näkyvät.

 Toivomme, että Varpu ei viivy maailmalla ihan yhtä kauan kuin Solveig, joka on ollut poissa jo yli vuoden. Varpu ei kuitenkaan ole maantieteellisesti yhtä kaukana kuin Solveig eikä postin kulkeminen tai kulkemattomuus voi häntä pidätellä. Hänet ajamme hakemaan vaikka tunnissa laina-autolla (pistetään rebornvaarit töihin, kjäh kjäh). 

Hyvää matkaa Varpu! Me sua täällä jo kaivataan ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...