sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Tyttöjeni esittelysivut

Olette varmaankin huomanneet, että blogin etusivulle ilmestyy pikkuhiljaa välilehti jokaisen rebornin nimellä. Näiden esittelysivujen kautta pääsette tutustumaan yksittäiseen nukkeen tarkemmin. Kannattaa lukea näitä esittelyjä, koska tätä kautta ehkä valkenee, miksi omistan niin monta nukkea ja mikä tekee jokaisesta heistä yksilön. Tarkentavia kysymyksiä ja postausehdotuksia nukkejen yhtäläisyyksistä ja eroista otetaan vastaan. Tarkoitus on jossakin vaiheessa perehtyä näihin enemmän.

Päivitän esittelyjä tytöistä kuvien kera sitä mukaa kuin ehdin muun kirjoittamisen ohella. Tällä hetkellä esittely puuttuu osalta nukeista. Kärsivällisyyttä.

Om du skulle vilja läsa på svenska, behövs ännu mer tålamod. Jag är lite långsammare att skriva på svenska men det är meningen att introducera alla dockor också på svenska.

Tarkkaavaisimmat lukijat varmasti huomasivatkin jo, että nimien joukkoon on ilmestynyt uusi nimi. Käykää siis ihmeessä tutustumassa Alvaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...