sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Uutisia Reborn mammalta

Hei lukijat!

Yritän seuraavina viikkoina aktivoitua blogin suhteen hieman tavallista enemmän. Syy on se,että minulla on siihen tavallista enemmän aikaa,...

...maanantaina Silja oli ilmeissään


"Äiti, oletko sä pipi?"


"Jos mä paijaan sen terveeksi...?"


"Outo kenkä, saanko mä paijata sitäkin?"

Reborn Mamma ei ole telonut itseään. Kyseessä on pitkään odotettu ja viime keväästä saakka valmisteltu jalan korjausleikkaus. Sain muutaman viikon sairauslomaa, kepit ja tuon ärsyttävän Pirka-kengän, jota ilman en saa astua askeltakaan. Mutta ei hätää, pääsen jo kävelemään myös ilman keppejä (ne auttavat lähinnä pitkällä matkalla siihen, ettei tarvitse varata koko painoa leikatulle jalalle) ja suurin vamma on tällä hetkellä asenteellinen.

Kun on tehnyt pitkään töitä avustajana, ei oikein osaa olla muiden autettavana. 

Mutta ainakin kaikki seisovat hommat, jotka voi hoitaa istuen tulee nyt hoidettua!

3 kommenttia:

  1. Harmi ettei Siljan paijailussa ole parantavaa vaikutusta kuten vaikka puhaltaessa, mutta ainakaan yrittämättä ei laiteta, heh. Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  2. Paranemisia sinne! :)
    T: Maalitahra

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos! Sillä kehutulla suomalaisella sisukkuudella tekee mitä vain ja jos se ei riitä ni levolla, särkylääkkeillä ja sauvoilla pääsee sit eteenpäin (sauvat annettiin mulle mm. varmaan siks et niillä saa kivasti kamat ylähyllyltä kun ei voi kiipeillä XD )

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...