torstai 7. lokakuuta 2021

1/3: Pitkästä aikaa, enemmän kuvia, vähemmän asiaa!- de var inte igår, mera bilder, mindre text!

Mietin kovasti aihetta ja yksi aihe listalla on "julkaisemattomat kuvat". Siis sellaisia kuvia, jotka olen ottanut mutta eivät syystä tai toisesta ole tulleet blogiin. Niitä kakkosversioita, joita "paremmat" kuvat olette nähneet täällä tai ne kuvat, jotka ovat jääneet pois, jotta postaus ei olisi sadan kuvan mittainen. Ja sitten niitä, joita ei vain ole muistanut laittaa 😅

Olen myös pitkään suunnitellut postausta, jossa olisi kuvia vähemmän nähdyistä nukeista. Mutta kuka nyt sitten on "vähemmän esillä"? Päätin siis tasapuolisuuden vuoksi julkaista muutaman kuvan kaikista. Kaikenlaista arkistoista vuosien varrelta. Tämä on siis pääasiassa kuvapostaus, koska aina ei tarvitse olla niin tiukkaa asiaa. 

Jotta nyt ei ihan pelkkiä kuvia ole tarjolla sivulle oksennettuna, ajattelin lähestyä nukkejen "persoonaa" tässä postauksessa. Vaikken varsinaisesti roolipelaa nukkejen kanssa, minulle heillä on persoona. Jos he olisivat lapsia, he olisivat tällaisia. Tervetuloa meidän lasten maailmaan!

............

Jag funderade länge på ett tema och ett tema på listen är "opublicerade bilder". Alltså sådana bilder som jag har tagit men som av en eller annan orsak har inte kommit till bloggen. De där andra versioner vars "bättre" alternativ ni har sett här eller de bilder som jag har lämnat bort så en postning skulle inte vara hundra bilder lång. Och sen dem som jag har glömt att posta 😅

Jag har också länge planerat en postning var skulle finnas bilder av de mindre sett dockor. Men vem är det nu som har varit "mindre framme"? Så jag bestämde för jämlikhetens skull publicera några bilder av alla. Allt möjligt ur arkivet under årens lopp. Den här är alltså mest en bildpostning för att alltid behöver det inte ha så stor vikt. 

Så att man skulle inte ha bara bilder spytt på sidan, tänkte jag närma mig dockornas "personlighet" i denna postning. Fast jag inte rollspelar med mina dockor i själva verket, för mig har de ändå en personlighet. Om de skulle vara barn, sån härna skulle de vara. Välkommen till våra barns värld!


Lillan


Lillan on perheen pienin ja hentoisin. Häntä käsittelee hiukan varovaisemmin. 

Lillan är familjens minsta och späd. Henne hanterar man lite mera försiktigt.

Reborn Lillan vaaleanpunaisessa vakosamettisessa lappuhaalarissa. Alla valkoinen body.

Kuvateksti: meillä mimmit ja vaaleanpunainen pitävät valtaa.
Bildtext: hos oss härskar tjejer och ljusrött.


Reborn Lillan, makaa selällään. Päällä on hihaton vaaleanharmaa mekko, jossa on mustia pieniä pilkkuja, enemmänkin ehkä pisteitä ja musta pieni rusetti edessä rinnassa. Päällä on neulottu, baskeria muistuttava hattu, valkoista ja lilaa sekä neulottu rusetti edessä.

Reborn nukke Lillan puolikuvassa, makaa silmät kiinni vatsallaan kädet pään alla, pää kuvaajaan päin kääntyneenä. Vain pää, kädet ja olkapäät näkyvät, loppu jää kuvan ulkopuolelle Lillanilla on päällään valkoinen body jossa on vaaleanpunaisia läikkiä, ne voisivat olla myös lehtiä. Alustassa, jonka päällä Lillan makaa, on keltaisella/beigellä pohjalla vaaleanpunaisia syksyn lehtiä siellä sun täällä, kuin ne leijailisivat.


Lillan on myös aina tyylikäs. Hän pitää kauniista vaatteista. Erityisesti Newbie pukee häntä. Pitkään Lillan olikin ainoa, jolla oli Newbien vaatteita. 

Lillan är också alltid stilig. Hon tycker om vackra kläder. Speciellt Newbie passar åt henne. Länge var Lillan den ende, som hade Newbie kläder. 


Reborn Lillan kyljellään, käsi posken alla, kasvot alaviistoon, silmät kiinni. Kuvassa näkyy vain pää ja kädet. Lillanilla on päällään pyöreä vauvojen kauluri, josta näkyy vain osa. Kauluri on niin iso että se peittää myös toisen käden, joka kulkee rinnan yli, vain sormenpäät näkyvät. Päässä Lillanilla on ruskea, raidallinen hilkka tai bonnethattu, jonka reuna on käännetty ja se on solmittu leuan alta rusetille. Hatussa on myös kuviota mutta se ei erotu näin pieneltä alueelta ja tästä kulmasta.

Kuvateksti/bildtext: Sleeping Beauty.


Lillania on kiva pitää sylissä, kun tarvitsee pientä ja hentoista halausta. Lillan ei ole vauhdin ystävä mutta pääsee joskus harvoin uloskin. Lillanista on kaikista mukavinta saada nukkua lämpöisessä kolossa, oli se sitten peiton alla tai sylissä sykkyrässä 💕

Det är härligt att hålla Lillan i famnen, när man behöver en liten och späd kram. Lillan är inte vän med fart men hon slipper nog ut också någon gång. Lillan tycker att det är skönast att sova i ett varmt hål, vare det under täcket eller i famnen, ihopkrupet 💕

Varpu


Reborn Varpu, päällä tumma marjapuuronpunainen yöpuku ja päässä vaaleanpunainen vauvan myssa, joka solmitaan leuan alta. Varpu ei katso kameraan.


Varpu on pieni mietiskelijä. Hän tekee suklaanruskeilla silmillään syväluotaavan analyysin mutta ei kerro mitä on asiasta mieltä.

Varpu är en liten betänkare. Hon gör en djupgående analys med sina chokladbruna ögon men berättat inte vad hon tycker om saken. 


Reborn nukke Varpu, katsoo kameraan sohvalla puoli-istuvassa asennossa. Päällä keltainen ohut pitkähihainen, jalassa vaaleanpunaiset ohuet colleget ja päässä vaaleanpunainen vauvan myssy sekä kaulassa huivi samaa kangasta (kukantapaista kuviointia, jota yleensä näkyy neuleissa).

Kuvateksti: Varpu rulettaa niin kirkkaat värit kuin hempeämmätkin. 
Bildtext: Varpu rockar de granna färgerna lika bra som de rara.



Reborn Varpu päällään tumman marjapuuron värinen yöpuku, jossa on sydämiä etumuksessa. Varpun kasvot on käännetty pois, joten hän näyttää nukkuvan kuvassa poski alustaa vasten. Varpulla ei ole mitään päässä joten harvat tummat suorat hiushapset näkyvät. Kuvassa on tummat värit, kuin illalla hämärässä huoneessa otettu.

Reborn Varpu, päällä valkoinen body, jossa kuviona kirsikoita. Lähikuva kasvoista. Varpu katsoo ruskeilla silmillään jonnekin kuvan ulkopuolelle ja näyttää tavalliseen tapaansa vakavalta.

Kuvateksti: Kun tietäisi mitä toinen miettii...
Bildtext: om man skulle veta vad hon tänker...


Rebron Varpu päällään keltainen haalari, jossa on mustia Haisulin kuvia. Päässä on panta, jossa on tyllistä tehty kukkanen. Varpu katsoo selinmakuulla kameraan, hiukan päätä takakenoon vieden.


Varpun pienessä nyrkissä on kuitenkin voimaa! Sillä hän siirtäisi vuoria, jos tuosta vähän kasvaisi! Varpu on myös ainoa aktivistiksi ehtinyt. Hän kävi Pride-kulkueessa puolustamassa lapsen oikeuksia saada kasvaa omanlaisessaan perheessä, perhemuotoon katsomatta. Koska Varpukin tietää, että tärkeintä on rakkaus lapseen. 

Varpus lilla knytnäve håller i sig kraft ändå! Med den skulle hon flytta berg om hon skulle växa upp lite! Varpu är den ende som har hunnit att bli en aktivist. Hon var i Pride-parad för att kämpa för barnens rättighet att växa upp i en familj av eget slag,  oavsett familjeformen. För att även Varpu vet att det allra viktigaste är kärlek för barnet. 

Hiippis


Hiippis on esikoinen. Sillä oikeudella hän saa kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Hiippis istuu useimmiten sitterissä ja hallitsee maailmaa yhdellä kohotetulla etusormella. 

Hiippis är förstfödd. Med denna rättighet får hon allt möjligt och omöjligt. Hiippis sitter oftast i babysitter och härskar världen med en upphöjd pekfinger.

Rebornnukke, Hiippis, istuu sitterissä, lähikuva yläviistosta. Sitteri ei näy kokonaan, ainoastaan takana oleva pilvikuvio ja valkea pehmuste nuken pään takana. Hiippiksellä on päällään kietaisubody, jossa on valkoinen pohjaväri, turkooseja vaakaraitoja ja turkoosit reunukset ja resorit, etumustan kuvassa on vihreä tipu jolla on kuulokkeet päässä. Hiippiksellä on päässään kukkakuvioinen vaalea pipo, jossa on edessä suuri rusetti. Nukke katsoo jonnekin kuvan alanurkkaa kohti, ei kuvaajaan. Hiippiksen silmät ovat tummansiniset.

Kuvateksti: Hiippiksen tummat silmät ovat Mamman heikkous.
Hennes mörka ögon är Mammas svaghet.


Reborn Hiippis sitterissään puolikuvassa, päällään mustavalkoraidallinen body, jonka etumustassa on viisisakarainen keltainen tähti. Päässään Hiippiksellä on leveä harmaa hiuspanta, jossa on samasta kankaasta tehty suuri kukkanen. Hiippis ei katso kameraan.

Kuvateksti: Perheen tähti.
Bildtext: Familjens stjärna.


Reborn Hiippis päällään vaaleanpunainen huppari ja harmaat collegehousut. Paidassa on edessä tasku, johon on kirjailtu eläimen silmät, nenä ja suu. Päässä Hiippiksellä on pipo jossa on pieniä sydämiä. Hiippis makaa sohvalla päänsä alla kukkakuviollinen retrotyyny.


Kuvateksti: Hiippis on käynyt myös joskus kyläilemässä.
Bildtext: Hiippis har också varit på besök.


Reborn Hiippis kirkkaassa luonnonvalossa sitterissään puoli-istuvassa asennossa. Hiippiksellä on päällään sateenkaarivaatteet, tummansininen huppari, jossa edessä sateenkaari joka menee pilvestä toiseen ja jalassa sateenkaaren väreissä olevat raidalliset legginssit. Jalassa on keltaiset sukat ja päässä sateenkaariraitainen pipo ja sen päällä osittain hupparin huppu. Hiippis katselee jonnekin kuvan ulkopuolelle oikealle. Sitterissä on myös tutti, jossa on läpinäkyvä levy, jossa imuosa on kiinni ja vaaleansininen "kahva". Kahvan alle on liimattu pieni tekoruusu.



Reborn Hiippis päällään pitkähihainen body jossa on oravia, jäniksiä, tammenterhoja ja puita kuviona. Päässä Hiippiksellä on violetti pipo, jossa on korvat päälaella. Pipossa on valkoisia sydämiä kuviona.

Kuvateksti: esiintyy muuten useimmiten pipo päässä. Hiippiksellä on nimittäin setämiestukka 🙈
Bildtext: synas oftast med mössa på. Hiippis har nämligen farbrorhår 🙈 

Amanda


Reborn Amanda sylissä. Päässä on vaaleanpunainen reikäpitsipipo ja päällä pitkähihainen kirjava paita. Vain ylävartalo näkyy.

Kuvateksti: Amanda on vaaleanpunaisista vaatteista huolimatta vähän poikatyttö.
Bildtext: Amanda äroberoende av sina ljusröda kläder lite av en pojkflicka.



Rebornnukke Amanda makaa puoli-istuvassa asennossa valkoisen viltin päällä jossa on kuvioina piirrettyjä lintuja, kukkia ja perhosia. Amandalla on päällään vaaleankeltainen haalari, jossa myös kuvioina keltaisia perhosia, pieniä punaisia kukkia, puna-apiloita sekä niittyleinikkejä. Haalari on Amandalle niin reilua kokoa, että se menee ruttuun ja kädet jäävät hihojen sisään. Päässään Amandalla on punainen hattu, jossa on mansikoiden tapainen pilkkukuviointi. Amandan pää on kääntyneenä sivuun kohti kuvan vasenta laitaa.



Amandalla on päällään lumiukkohaalari, jossa on edessä punaiset napit ja kaulaan tehty punaisen kaulaliinan näköinen kuviointi (ei erillinen osa vaan haalarissa kiinni). Haalari näyttää pörröiseltä. Amandalla on huppu päässään, huppuun on kirjailtu lumiukon naama, silmät ja oranssi nenä. Amanda makaa selällään, kädet kohotettuina.

Kuvateksti: Amandalla oli tämä lumiukkohaalari tullessaan mukana. Säästetty on ja eksklusiivisesti vain hänen käytössä!
Bildtext: Amanda hade den här snögubbeoverall med sig när hon kom. Vi har sparar den och den används exklusivt bara av hennes!


Rebornnukke Amanda sitterissä. Päällä housut ja paita samaa kuosia, vaaleansinisellä pohjalla karkeasti piirrettyjä, mustia ja valkoisia, suuria joutsenia. Niin suuria että paidan etumustaan mahtuu vain muutama kokonaan. Joutsenilla on silmissään pistävä katse ja silmät ovat vain puoliksi auki. Joutsenet on kuvattu sivuttain ja ne tuijottavat katsojaa. Amanda on kääntänyt päänsä sivulle "nukkuessaan". Punertavat hiukset näyttävät kuvassa erityisen punaisilta.

Kuvateksti: Amanda on myös muotitietoinen (tai Mamma on). Hänet lellitään pilalle kaikenlaisella tyylikkäällä, vaikka sitten vihaisilla joutsenilla XD
Bildtext: Amanda är också modemedveten (eller Mamma är). Hon skäms bort med allt möjligt stiligt, liksom arga svanar XD



Reborn Amanda viltillä, Minni Hiiren naamalla varustettu college päällään. Amandalla on silmät kiinni mutta kasvot kohti kameraa.

Kuvateksti: Amandan kanssa tunnen myös oloni rauhalliseksi.
Bildtext: Med Amanda känner jag också mig lugn.


Reborn Amanda päällään Minni Hiiri vaatteet, punainen mekko jossa on valkoisia polka dot pilkkuja, päässä hiuspanta jossa on Minnin pallokorvat ja punainen rusetti. Amandalla on silmät kiinni


Reborn nukke Amanda lehmäkuvioisessa mustavalkoisessa autonistuimessa. Amandalla on päällään vaaleanpunainen collegeasu, paidassa on Minni Hiiren kasvot. Asussa on pilkkuja kauttaaltaan. Amandalla on päässä vaaleanpunainen pipo sävy sävyyn asun kanssa. Pipo on ylisuuri ja reuna taitettu.

Kuvateksti: Ei liene vaikea arvata, kuka on Amandan lempihahmo... 
Bildtext: Det torde inte vara svårt att gissa, vem är Amandas favoritkaraktär...

Reborn Amanda, päässään vaaleanpunainen pipo, jossa pyöreät korvat päälaella. Pipo on ylisuuri, sen reunaa on taitettu. Päällä myös vaaleanpunainen body, jossa on tiheä kuviointi mustalla ja valkoisella (ainakin sydämiä, muuten on vaikea nähdä kuviota koska kangas on rypyssä)..

Kuvateksti: Amandaa ehkä näkee harvoin mutta tällä tytöllä on paikka Mamman sydämessä ❤
Bildtext: Amanda kanske syns sällan men denna flicka har en plats i Mammas hjärta ❤

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ^^ amandan haaalari on kyllä söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos kommentista 🤗 se on kyllä, vähällä käytöllä mutta ei raaskita luopua ❤

      Poista
  2. Suloisia pikkuisia. On kiva katsella kuvia!

    VastaaPoista
  3. Kiva esittely. Ja kaikki niin sopuisaa sakkia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Eivät joo ole kovin villejä nämä 😉 jokaisesta on esittely myös omalla välilehdellään mutta tätä oli myös kiva tehdä ja käytellä kuvia luvan kanssa 😊

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...