lauantai 26. tammikuuta 2019

Alvalla kiirettä piisaa

Johtuukohan siitä ettei Mammakaan ole ehtinyt bloggailemaan...? Alvalla on tosiaan ollut säännöllistä menoa joka viikko kolmen viikon ajan. Ja koska Mammallakin on omat aikataulunsa, on Alva päässyt tavallista enemmän seikkailemaan, muun muassa Mamman töihin!



Jotta kukaan ei Mamman töissä saa sydäriä, Alva vietti työpäivän kassissaan, läppä kiinni.
Vähän tylsää...


K tarjoutui kyllä kuljettamaan Alvaa iltaisin hänen menoihinsa mutta tähän en halunnut suostua. Niinpä siis raahasin Alvaa koko päivän mukanani ja K tuli mukaan vain, kun se hänelle sopi. K on usein mukana nukkeihin liittyvissä reissuissa mutta en halua pakottaa häntä liikaa mukaan omaan harrastukseeni. K on kyllä saanut olla monessa mukana tyttöjen takia... Kiitos K!



Alva matkusti menoihinsa mm. ratikalla. K ja Alva odottavat ratikkaa


Alva on saanut matkan varrella uuden ystävän. Alva ja ystävä odottivat innokkaasti näkevänsä toisensa viikko toisensa jälkeen. Alvan uusi ystävä on hyvin sinut sen kanssa, että Alva on nukke, häntä se ei haittaa ollenkaan. Osa ihmisistä siis osaa hyväksyä toiset sellaisina kuin he ovat. Täytyy pitää huolta siitä, että Alva ja uusi ystävä tapaavat taas pian. 



Kenenkähän kädet Alvaa kääntelee...?



Alva otti pyörittelyn stoalaisella tyyneydellä



Jotain tuossa syntyy mutta mitä?



Alva halusi näyttää isolta tytöltä mutta Mamman 
piti vähän pitää kiinni...



Kaikki tämä hössöttäminen ja tulemiset ja menemiset liittyvät Alvan matkaan helmikuun puolella. Alva pääsee siis mukaan Mamman ja K.n reissulle, matkustaa junalla ja yöpyy oikein hotellissa. Sitä varten Alva on hankkinut jo tavaroita ja valmistautunut kovasti. 


Tämä paketti tuli jo ennen joulua


Alva oli jo yökkäreissä kun sitä alettiin avata.
Kyllä Alvaa hämmensi paketin koko


Siinä olikin matkalaukku!


Alva testaili matkalaukun ominaisuuksia.
Cool girl <3


Mihinkähän Alva mahtaa tarvita itseään isomman matkalaukun...?

Lisää Alvan seikkailuista jälleen helmikuussa! (jollei siis linssiludella ole ennen sitä asiaa...)

3 kommenttia:

  1. Kyllä on salaperäinen postaus,jotain on selkeästi tapahtumassa :D Alvan koko on muuten tosi kätevä, hän sujahtaa niin hyvin matkalaukkuun x))

    VastaaPoista
  2. Nyt ollaan jonkin ison äärellä, ainakin rivienvälistä lukiessa näin voisi päätellä. Jännityksellä jään odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu T. Maalitahra

    VastaaPoista
  3. Alvan toinen nimi taitaa olla "Sujahdus" jos ajattelee minne kaikkialle hän mahtuu XD
    Jatkoa kyllä seuraa, olkaa vain huoleti~

    VastaaPoista

Hiljaisempi kausi - uhka vai mahdollisuus?

Olette varmasti huomanneet, että juuri mitään ei tapahdu täällä. Kyse ei ole vain siitä, että en kirjoita vaan myös siitä, että meillä koton...